Bajra

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bajra

Bajra nyaéta pakarang baheula kawas gada, dijieunna tina beusi.[1] Bajra mah sok sanajan wangunna kawas gada ngan dina palebah huluna henteu réa ku cucuk atawa papakuan, éstu hiji wéh nongtot dina puncrut huluna, cucukna téh.[2] Ari ieu pakarang, kasebutkeun dina naskah Sunda kuna Sanghyang Siksa Kanda ng Karesian.[3]

Nulis.jpg



Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Perancangan Media Action Figure Untuk Representasi Budaya Studi Kasus" (PDF). Institut Teknologi Nasional. 2014. Diakses tanggal 5/23/2015. 
  2. "Pringgawasi". Perpustakaan Nasional Republik Indonesia. 2015. Diakses tanggal 5/23/2015. 
  3. "Keutamaan Kritik Teks Atas Naskah Sewaka Darma" (PDF). Neliti.com. 2015. Diakses tanggal 5/23/2015.