Bakal, Batur, Banjarnegara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bakal
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanBatur

Bakal nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Batur, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg