Bakauheni, Lampung Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bakauheni
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Kidul
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.01.21
Désa/kalurahan-

Bakauheni nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Kidul Citakan:Bakauheni, Lampung Kidul