Balé Kambang, Kramat Jati, Jakarta Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Balé Kambang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Timur
KacamatanKramat Jati

Balé Kambang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kramat Jati, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg