Balé Kambang, Kramat Jati, Jakarta Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Balé Kambang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
KacamatanKramat Jati

Balé Kambang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kramat Jati, Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.