Balik Bukit, Lampung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Balik Bukit
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.04.04
Désa/kalurahan-

Balik Bukit nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Kulon Citakan:Balik Bukit, Lampung Kulon