Bandéra Apganistan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rasio bandéra 2:3

Bandéra Apganistan ieu dipaké ku pamaréntahan transisi Nagara Islam Afganistan dina taun 2002-2004 jeung resmina dipaké saprak 4 Januari 2004.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Bandéra ti Asia


Bandéra

Citakan:Apganistan-stub