Bandéra Sérbia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Bandéra Sérbia
Civil flag of Serbia.svg
Informasi Umum
Ngaran nagaraSérbia
SesebutanНародна застава Србије
Proporsi2:3
Dipaké ti16 Agustus 2004
DesainBandéra triwarna
PamakéanBandéra jeung lambang sipil 100100

Bandéra Serbia mangrupa bandéra triwarna horisontal kalawan warna Pan-Slavia beureum-paul-bodas, nu dipaké ku nagara Sérbia. Bandéra ieu diadopsi minangka bandéra nasional dina 16 Agustus 2004 jeung disahkeun liwat Undang Undang Dasar nu anyar dina 8 Novémber 2006.

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Emoji u1f6a9.svg