Banda Mulia, Acéh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banda Mulia
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Tamiang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.16.09
Désa/kalurahan-

Banda Mulia nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Tamiang, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Banda Mulia, Acéh Tamiang