Banda Sakti, Lhokseumawe

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Banda Sakti

Peta lokasi Kacamatan Banda Sakti
Propinsi Acéh
Kota Lhokseumawe
Camat -
Lega 11,24 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Banda Sakti nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Lhokseumawe, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kota Lhokseumawe Citakan:Banda Sakti, Lhokseumawe


Nuvola filesystems folder home.png