Bandar, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bandar
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Désa/kalurahan-

Bandar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Simalungun Citakan:Bandar, Simalungun