Bandar Dua, Pidie Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bandar Dua

Peta lokasi Kacamatan Bandar Dua
Propinsi Acéh
Kabupatén Pidie Jaya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bandar Dua nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pidie Jaya, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Pidie Jaya Citakan:Bandar Dua, Pidie Jaya


Nuvola filesystems folder home.png