Bandar Dua, Pidie Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bandar Dua
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie Jaya
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.18.04
Désa/kalurahan-

Bandar Dua nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pidie Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Bandar Dua, Pidie Jaya