Bandar Khalifah, Tamiang Hulu, Aceh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bandar Khalifah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tamiang
KacamatanTamiang Hulu

Bandar Khalifah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tamiang Hulu, Kabupatén Aceh Tamiang, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Tamiang Hulu, Aceh Tamiang


Gnome-home.svg