Bandar Masilam, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bandar Masilam
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.08.24
Désa/kalurahan-

Bandar Masilam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Simalungun Citakan:Bandar Masilam, Simalungun