Bandar Mataram, Lampung Tengah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bandar Mataram

Peta lokasi Kacamatan Bandar Mataram
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Tengah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bandar Mataram nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Tengah Citakan:Bandar Mataram, Lampung Tengah


Nuvola filesystems folder home.png