Bandar Negeri Semuong, Tanggamus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bandar Negeri Semuong
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténTanggamus
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.06.25
Désa/kalurahan-

Bandar Negeri Semuong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanggamus, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanggamus Citakan:Bandar Negeri Semuong, Tanggamus