Bandar Pasir Mandoge, Asahan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bandar Pasir Mandoge

Peta lokasi Kacamatan Bandar Pasir Mandoge
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bandar Pasir Mandoge nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Asahan Citakan:Bandar Pasir Mandoge, Asahan


Nuvola filesystems folder home.png