Bandar Pasir Mandoge, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bandar Pasir Mandoge

Peta lokasi Kacamatan Bandar Pasir Mandoge
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bandar Pasir Mandoge nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Asahan Citakan:Bandar Pasir Mandoge, Asahan


Nuvola filesystems folder home.png