Bandar Pusaka, Acéh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bandar Pusaka
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Tamiang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.16.10
Désa/kalurahan-

Bandar Pusaka nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Tamiang, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Bandar Pusaka, Acéh Tamiang