Bandar Sribawono, Lampung Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bandar Sribawono
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Wétan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.07.15
Désa/kalurahan-

Bandar Sribawono nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Wétan Citakan:Bandar Sribawono, Lampung Wétan