Bangkong réang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bangkong réang nyaéta musik anu dijieun tina awi sawanda jeung kasenian Bangkong Ciséké anu diwangun ku opat kohkol anu ukuranna béda-béda pikeun sarana muja Dewi Paré di daérah Ciwidéy Kabupatén Bandung.[rujukan?] Sora musik Bangkong réang niru-niru sora bangkong di sawah.[rujukan?]


Nulis.jpg