Bangun Purba, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bangun Purba
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
Lega129,95 Kilométer pasagi
Pangeusi25.624 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.07.09
Désa/kalurahan-

Bangun Purba nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Bangun Purba, Deli Serdang