Bangun Purba, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Bangun Purba
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
Lega129,95 Kilométer pasagi
Pangeusi25.624 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.07.09
Désa/kalurahan-

Bangun Purba nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Bangun Purba, Deli Serdang