Bangun Purba, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bangun Purba

Peta lokasi Kacamatan Bangun Purba
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Deli Serdang
Camat -
Lega 129,95 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 25.624 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bangun Purba nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Bangun Purba, Deli Serdang


Nuvola filesystems folder home.png