Banjar, Air Joman, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Banjar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanAir Joman

Banjar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Air Joman, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Air Joman, Asahan