Banjar, Pandéglang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Banjar

Peta lokasi Kacamatan Banjar
Propinsi Banten
Kabupatén Pandéglang
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Banjar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png