Banjar Agung, Tulangbawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Banjar Agung

Peta lokasi Kacamatan Banjar Agung
Propinsi Lampung
Kabupatén Tulangbawang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Banjar Agung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tulangbawang, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tulangbawang Citakan:Banjar Agung, Tulangbawang


Nuvola filesystems folder home.png