Banjar Waru, Ciawi, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Banjar Waru
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Ciawi

Banjar Waru nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciawi, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg