Banjaran, Banjaran, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Banjaran
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanBanjaran

Banjaran nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaran, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg