Banjaran, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Banjaran
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Jawa Kulon
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -


Banjaran nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png