Lompat ke isi

Banjaran Wétan, Banjaran, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Banjaran Wétan
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Banjaran Wétan
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanBanjaran

Banjaran Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaran, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.