Banjaranyar, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Banjaranyar

Peta lokasi Kacamatan Banjaranyar
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Ciamis
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Banjaranyar (Banjar Anyar) nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates wilayah[édit | édit sumber]

Géografi[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]



Nuvola filesystems folder home.png