Bantargebang, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bantar Gebang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBekasi
Lega17,04 Kilométer pasagi
Pangeusi105.123 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.07
Désa/kalurahan-

Bantar Gebang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.