Bantar Gebang, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Bantargebang, Bekasi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bantar Gebang

Peta lokasi Kacamatan Bantar Gebang
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bekasi
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Bantar Gebang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png