Bantarsari, Indihiang, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Bantarsari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Tasikmalaya
Kacamatan Indihiang

Bantarsari nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Indihiang, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg