Bantarujeg, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Bantarujeg

Peta lokasi Kacamatan Bantarujeg
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Majalengka
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Bantarujeg nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png