Bantarujeg, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bantarujeg

Peta lokasi Kacamatan Bantarujeg
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Majalengka
Camat -
Lega 66,52 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 43.743 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Bantarujeg nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png