Banyu Resmi, Cigudeg, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Banyu Resmi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCigudeg

Banyu Resmi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cigudeg, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.