Banyumas, Bojong, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Banyumas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanBojong

Banyumas nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Bojong, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg