Banyumas, Stabat, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Banyumas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanStabat

Banyumas nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Stabat, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Stabat, Langkat