Banyuresmi, Sukasari, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Banyuresmi
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Sukasari

Banyuresmi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukasari, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg