Banyusari, Katapang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Banyusari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanKatapang

Banyusari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Katapang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg