Banyuwangi, Banyumas, Pringsewu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Banyuwangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanBanyumas

Banyuwangi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Banyumas, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Banyumas, Pringsewu