Banyumas, Pringsewu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banyumas
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténPringséwu
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.10.06
Désa/kalurahan-

Banyumas nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pringséwu, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Pringséwu Citakan:Banyumas, Pringséwu