Baréngkok, Leuwiliang, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Baréngkok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanLeuwiliang

Baréngkok nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.