Baranangsiang, Bogor Timur, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Baranangsiang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bogor
Kacamatan Bogor Timur

Baranangsiang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bogor Timur, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg