Baranangsiang, Bogor Timur, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Baranangsiang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBogor
KacamatanBogor Timur

Baranangsiang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bogor Timur, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg