Bargot Topong Julu, Halongonan, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bargot Topong Julu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanHalongonan

Bargot Topong Julu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Halongonan, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Halongonan, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg