Baros, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Baros

Peta lokasi Kacamatan Baros
Propinsi Jawa Kulon
Kota Sukabumi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Baros nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png