Baru Pulau Sangkar, Batang Merangin, Kerinci

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Baru Pulau Sangkar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
KacamatanBatang Merangin

Baru Pulau Sangkar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batang Merangin, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Batang Merangin, Kerinci


Gnome-home.svg