Basa Asilulu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Asilulu
Basa Asilulu
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Maluku
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Asilulu
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Asilulu nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Maluku, nu sumebar di 3 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png