Basa Banda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Basa Banda
Basa Banda
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Maluku
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Banda
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Banda nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Maluku, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Noun project 1822.svg