Basa Banjar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Banjar
Basa Banjar
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Sumatra, Kalimantan
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Banjar
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Banjar nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 5 propinsi nyaéta propinsi Riau, Jambi, Kalimantan Tengah, Kalimantan Kidul, nu sumebar di 17 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png