Basa Dayak Bara Injey

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Dayak Bara Injey
Basa Dayak Bara Injey
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Maluku
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Dayak Bara Injey
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Dayak Bara Injey nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Maluku, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png