Basa Lampung Cikoneng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Lampung Cikoneng
Basa Lampung Cikoneng
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Jawa jeung Bali
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Lampung Cikoneng
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Lampung Cikoneng nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Banten, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png