Basa Lauje Malala

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Lauje Malala
Basa Lauje Malala
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Sulawesi
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Lauje Malala
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Lauje Malala nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Sulawesi Tengah, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png